wat kunnen we doen

Wij kunnen voor u het hele of een gedeelte van uw evenement of feest organiseren. Voor elk budget een feest. Wij regelen de muziek, Inclusief geluidsinstallatie en de artiesten. Nog geen locatie? Ook daar kunnen we voor zorgen, maar ook de catering en de taartjes en snacks. Gaat u trouwen en u zoekt nog een fotograaf, een kapster of een schoonheidsspecialiste? Wij zorgen daarvoor. Kortom teveel om op te noemen. 

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen wij uw wensen inventariseren en de mogelijkheden binnen uw budget kenbaar maken.

We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken. WMR Productions heeft een samenwerkingsverband met KBA Productions en DJK Events.

Contact

Klaar om een afspraak te boeken, een vraag te stellen of gewoon even te bespreken wat u nodig hebt? Ons team staat altijd voor u klaar, dus neem vooral contact met ons op! 
Telefoon 0620328289 of per email: wimmerproductionsbv@gmail.com of vult onderstaand formulier in. Bezoekadres (Wimmer bv) Oude Middenweg 17 Den Haag, Postadres Frekehof 12 2263 KA Leidschendam. Kvk-nummer 27144684